Arbeidsdeskundig Onderzoek Heeze

Over AD-Heeze

AD-Heeze wordt vertegenwoordigd door Lambert Janssen, arbeidsdeskundige sinds 1982. Ik heb ervaring met werkgevers en werknemers bij o.a. de overheid, in diverse sectoren binnen de techniek, in de agrarische sector, het MKB en onderwijs. Werkgevers waren ABP, Re-integratiebedrijven en Arbodiensten.

Mijn drive:

Mijn eigen loopbaanpad was niet zomaar geëffend. Ik heb kansen gekregen en genomen om verder te komen, en daar op gezette tijden hulp bij ingeschakeld. Op deze wijze ben ik zelf gegroeid tot zelfstandig arbeidsdeskundige en deel ik graag mijn deskundigheid met anderen om hen in beweging te krijgen daar waar het gaat om werk.  Ik richt me daarbij specifiek op verzuim.

Werkgevers en werknemers zijn vaak in staat om op het werk oplossingen voor het verzuim te vinden als tijdig duidelijk wordt wel werk passend is. Ik kan beide partijen hierbij helpen. Ik beleef het meeste plezier als ik merk dat anderen daardoor meer grip hebben op hun situatie en de juiste acties kunnen ondernemen. Het geeft mij daarbij persoonlijk erg veel voldoening als ik anderen kan helpen om meer zelfstandig te worden en met meer plezier hun werk te doen. En uiteindelijk met meer (levens)geluk te functioneren in de huidige maatschappij. Die kans heb ik zelf gekregen (en genomen) en die gun ik ook een ander.

Mijn hobby’s zijn lezen over geschiedenis en schilderen. Enkele van mijn schilderijen zijn gebruikt om deze website kleur te geven.

Lambert Janssen Arbeidsdeskundige

Hoe kan AD-Heeze u helpen?:

Als werkgever zet u zich dagelijks in om de juiste werknemers aan te trekken en te behouden voor hun taken. Als het verzuim voortkomt uit een disbalans tussen werkbelasting en belastbaarheid, kunt u tijdig maatregelen nemen in overleg met de werknemer.

MKB-bedrijven ondersteun ik  bij het nemen van de eigen regie. Als leidinggevende wilt u dat de bedrijfsarts op de hoogte is van de functie, de functieomstandigheden, de functiebelasting en het functioneren. Ik ondersteun u op het moment dat u vragen heeft over de Wet- en regelgeving, het opstellen van een Plan van Aanpak, het inschakelen van professionals en vragen over uitkeringen en de vergoeding van de re-integratiekosten. Gewoon door even langs te komen.

Doorgaans wordt een arbeidsdeskundig onderzoek pas uitgevoerd na 42 weken. U bent als werkgever altijd verantwoordelijk voor het aanleveren van gegevens over het bedrijf en de functies. Wanneer echter vanaf het begin van het verzuim de functiegegevens met de werknemer en de bedrijfsarts worden besproken, wordt er sneller werkhervatting bereikt en is een kostbaar arbeidsdeskundig onderzoek vaak niet meer nodig.

Lees meer over casemanagement, het opstellen en evalueren van een plan van aanpak en arbeidsdeskundig onderzoek of neem contact op.